Welkom bij Zwienenberg Installatietechniek

Wij zijn een familiebedrijf dat sinds de jaren 90 met onze ervaren en vriendelijke medewerkers kwaliteit en service leveren.

Zwienenberg Installatietechniek is een erkend installatiebedrijf, al onze installaties voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Uiteraard zijn wij aangesloten bij de branchevereniging Techniek Nederland, hebben wij het VCA-keurmerk, F-gassen certificaat en worden alle installaties aangelegd volgens de veiligheidsnormen van de NEN.

 

Uw vakspecialist

Vertrouwen is de sleutel tot een goede relatie. U kunt erop rekenen dat het werk bij ons in vertrouwde én ervaren handen ligt.

Bijna dagelijks installeren en onderhouden wij diverse duurzame energie-installaties zoals zonnepanelen en warmtepompen, complete Gebouw Beheer Systemen (GBS) en technische installaties op het gebied van verwarming, luchtbehandeling, elektrotechniek en koeltechniek.

Onze waarden

Iedere dag weer proberen wij met al onze passie de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Wij staan altijd voor u klaar! Of dat nou tijdens de werkzaamheden is, of in een geval van nood. Iedere dag van de week, 24 uur per dag, zijn wij voor u bereikbaar!

Vertrouwen is de sleutel tot een goede relatie. U kunt er op rekenen dat het werk bij ons in vertrouwde én ervaren handen ligt. Afspraak is bij ons afspraak, de opdracht is pas afgerond als u écht tevreden bent. Samen maken wij het verschil!

Met onze jaren lange ervaring in de installatietechniek beschikken wij over een enorme berg kennis en werk ervaring. Niets is ons te gek. Onze medewerkers handelen met zorg en voeren de werkzaamheden met de grootste nauwkeurigheid uit. Als wij zeggen dat het kan, dan kan het!

Onze klanten

Wij hebben veel fantastische projecten mogen realiseren, van groot tot klein. Hieronder enkele van onze klanten: